Арапова Тетяна Валеріївна / Arapova Tetiana Valeriivna

 
Ім'я:Арапова Тетяна Валеріївна
Відомості з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення
Місце роботи, посада на час вчинення правопорушення:ПП «Терра ДСА»; директор
Статті кодексів:КК України: Стаття 366. Службове підроблення;
КК України: Частина друга статті 191 Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем
Дата судового рішення:2013-07-16
Склад корупційного правопорушення:Арапова Т.В., в період часу з листопада по грудень 2011 року, будучи директором ПП «Терра ДСА», керуючись злочинним наміром, спрямованим на заволодіння коштами місцевого бюджету м. Севастополя, знаходячись в приміщенні Головного управління житлово-комунального господарства Севастопольської міської державної адміністрації по вул. Леніна, б. 2 в м. Севастополі, уклала з Головним управлінням житлово-комунального господарства Севастопольської міської державної адміністрації в особі директора Панасюка О.С. договори підряду №№ 44/2т, 44/3т, 41/6т, 41/7т, 41/8т, 44/9т, 44/10т, 44/11т, 44/12т, 44/14, 41/14т, 176 на виконання будівельних робіт з поточного ремонту під'їздів житлових будинків в м. Севастополі, згідно умов яких підрядник -, ПП «Терра ДСА», зобов'язується виконати роботи по поточному ремонту під'їздів житлових будинків в м. Севастополі в строк не пізніше 31 грудня 2011року. В грудні 2011 року, при здачі виконаних по договорам підряду робіт, Драпова Т.В., знаходячись в офісі ПП «Терра ДСА» в м. Севастополі по вул. М. Музики, б. 29, внесла в акти виконаних підрядних робіт завідомо неправдиві відомості, зависивши за рахунок коштів, бюджету суму витрат на заробітну плату працівникам підприємства в розмірі 36116 гривень. Вона ж, в період з грудня 2011 року по лютий 2012 року, діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою привласнення грошових коштів, використовуючи вказані акти виконаних підрядних робіт, в які нею внесені завідомо неправдиві відомості із завищеною сумою витрат на заробітну плату працівникам підприємства ПП «Терра ДСА», та з якої відрахування в фонди загальнообов'язкового державного соціального страхування складали 13911 гривень 90 копійок, після перерахування у лютому 2012 року Головним управлінням житлово-комунального господарства Севастопольської міської державної адміністрації на рахунок ПП «Терра ДСА» грошових коштів згідно актів виконаних підрядних робіт, грошові кошти у розмірі 13911 гривень 90 копійок, призначені для відрахування в фонди загальнообов'язкового державного соціального страхування, не перерахувала до Головного управління Пенсійного фонду України в м. Севастополі, привласнивши вказані грошові кошти, та розпорядилася ними на власний розсуд, чим спричинила Головному управлінню Пенсійного фонду України в м. Севастополі шкоду у розмірі 13911 гривень 90 копійок.
Вид покарання (стягнення):Вироком Ленінського районного суду міста Севастополя від 16 квітня 2013 року визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 191, ч.1 ст. 366 КК України та призначено покарання. У відповідності зі ст. 70 ч. 1 КК України призначено остаточне покарання за сукупністю злочинів, застосовуючи принцип поглинення менш суворого покарання більш суворим, у виді 1-го року позбавлення волі, з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій, строком на 2 роки. На підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування призначеного основного покарання, з встановленням іспитового строку – 1 рік, з покладенням обов'язків, передбачені ст. 76 КК України: не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції; повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання або роботи. Апеляційний суд міста Севастополя ухвалив: вирок Ленінського районного суду міста Севастополя від 16 квітня 2013 року відносно АРАПОВОЇ ТЕТЯНИ ВАЛЕРІЇВНИ, якою її засуджено за ст.ст. 191 ч.2, 366 ч.1 КК України, залишити без змін, а апеляційну скаргу прокурора – без задоволення .

Відгуки, коментарі

Відгуків покищо немає.

Написати відгук

 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript Quote Line Bullet Numeric Link Email Image Video
 
10000


© Громадський Земельний контроль у Черкаській області, 2016 - 2024


Для найбільш комфортного користування сайтом рекомендується завантажувати його за допомогою браузерів Firefox, Chrome, Opera останніх версій. У разі неможливості завантажити сторінку авторизації використовуйте VPN (наприклад, вбудований у браузер Opera). Cайт створено на базі наданого програмного забезпечення, за помилки в роботі якого Адміністрація сайту відповідальності не несе. Усі матеріали, статті, повідомлення, відгуки, розміщені на сайті landcontrol.org та його дзеркалах відображають виключно позицію їх авторів і всю відповідальність за їх зміст автори несуть самостійно. Адміністрація сайту може не поділяти думки авторів та/або Користувачів і не несе відповідальності за відповідність дійсності висловлених користувачами думок, коментарів, відгуків, наданих посилань, матеріалів тощо, а відтак, не приймає на себе жодних зобов'язань, пов'язаних з їх змістом та не несе відповідальності за можливу шкоду у будь-якому вигляді. Користування сайтом landcontrol.org або його дзеркалами означає повну згоду Користувача з Правилами та прийняття на себе зобов'язання їх дотримуватися.

Зворотній зв'язок | Карта сайту | RSS


Повідомити про корупцію/
Опублікувати держслужбовця/посадовця/депутата на сайті

Увага! Приймаються тільки чиновники, задіяні в земельних питаннях на території Черкаської обл.
Перед додаванням переконайтесь, що дана особа відсутня в базі. Після того, як надана Вами інформація з'явиться на сайті, Ви зможете повідомити про корупційні дії даної особи в розділі відгуків про неї. Якщо особа вже є в базі, то непотрібно відправляти цю форму - відгук з інформацією про зловживання Ви можете залишити вже зараз.

Зворотній зв'язок