Дуб Сергій Володимирович / Dub Serhii Volodymyrovych

 
Ім'я:Дуб Сергій Володимирович
Відомості з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення
Місце роботи, посада на час вчинення правопорушення:виконуючий обов'язки начальника лінійного пункту міліції на ст.Овруч лінійного відділу на ст.Коростень УМВС України на Південно-Західній залізниці
Статті кодексів:КК України: Стаття 364. Зловживання владою або службовим становищем;
КК України: Стаття 366. Службове підроблення
Дата судового рішення:2013-04-30
Склад корупційного правопорушення:Дуб С.В. працюючи на посаді виконуючого обов'язки начальника лінійного пункту міліції на ст.Овруч лінійного відділу на ст.Коростень УМВС України на Південно-Західній залізниці, маючи спеціальне звання лейтенанта міліції, будучи службовою особою та працівником правоохоронного органу, впродовж травня-липня 2010 року вчинив умисні злочини у сфері службової діяльності, а саме отримавши 20.05.2010 року від керівництва ЛВ на ст.Коростень матеріали по факту виявлення розкрадання деталей верхньої будови колії на перегоні Білокоровичі-Велідники та проводячи по ним перевірку в порядку ст.97 КПК України, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи умисно, всупереч ст.ст.3, 5, 10 Закону України «Про міліцію» , ст. ст.2, 97, 98 Кримінально-процесуального кодексу України (1960р.) та інтересів служби, з особистих інтересів - не бажаючи вжити заходів до розкриття злочину, а також в інтересах третіх осіб, які скоїли даний злочин, склав неправдиві офіційні документи - пояснення працівників Овруцької дистанції колії Сторожука О.М., Матвійця П.В., Макарухи В.В. на підставі яких виніс постанову про відмову в порушенні кримінальної справи від 08.07.2010 року по факту виявлення 20.05.2010 року розкрадання деталей верхньої будови колії на перегоні Білокоровичі -Велідники в зв’язку з відсутністю події злочину, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, чим заподіяв істотну шкоду охоронюваним законом державним інтересам у вигляді підриву авторитету та престижу держави в особі правоохоронного органу - Міністерства Внутрішніх справ України.
Вид покарання (стягнення):Вироком Коростенського міськрайонного суду Житомирської області від 15 лютого 2013 року визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.364, ч.1 ст.366 КК України, і призначено покарання за ч.3 ст.364 КК України, у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати атестовані посади в органах внутрішніх справ строком на 2 роки, з застосуванням ст.77 КК України, без конфіскації майна; за ч.1 ст.366 КК України у виді 1 року обмеження волі з позбавленням права обіймати атестовані посади в органах внутрішніх справ строком на 1 рік.За правилами ст.70 ч.1 КК України шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим остаточно призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати атестовані посади в органах внутрішніх справ строком на 2 роки, без конфіскації майна.На підставі ст.75 КК України звільнено від відбування призначеного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк два роки.Відповідно до ст.76 КК України зобов'язано не виїжджати за межі України на постійне місце проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції; повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання, роботи; періодично з'являтись для реєстрації в кримінально-виконавчу інспекцію. Апеляційний суд Житомирської області ухвалив: апеляції засудженого Дуба Сергія Володимировича та Коростенського прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Житомирської області залишити без задоволення, а вирок Коростенського міськрайонного суду Житомирської області від 15 лютого 2013 року відносно Дуба С.В. без змін.

Відгуки, коментарі

Відгуків покищо немає.

Написати відгук

 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript Quote Line Bullet Numeric Link Email Image Video
 
10000


© Громадський Земельний контроль у Черкаській області, 2016 - 2024


Для найбільш комфортного користування сайтом рекомендується завантажувати його за допомогою браузерів Firefox, Chrome, Opera останніх версій. У разі неможливості завантажити сторінку авторизації використовуйте VPN (наприклад, вбудований у браузер Opera). Cайт створено на базі наданого програмного забезпечення, за помилки в роботі якого Адміністрація сайту відповідальності не несе. Усі матеріали, статті, повідомлення, відгуки, розміщені на сайті landcontrol.org та його дзеркалах відображають виключно позицію їх авторів і всю відповідальність за їх зміст автори несуть самостійно. Адміністрація сайту може не поділяти думки авторів та/або Користувачів і не несе відповідальності за відповідність дійсності висловлених користувачами думок, коментарів, відгуків, наданих посилань, матеріалів тощо, а відтак, не приймає на себе жодних зобов'язань, пов'язаних з їх змістом та не несе відповідальності за можливу шкоду у будь-якому вигляді. Користування сайтом landcontrol.org або його дзеркалами означає повну згоду Користувача з Правилами та прийняття на себе зобов'язання їх дотримуватися.

Зворотній зв'язок | Карта сайту | RSS


Повідомити про корупцію/
Опублікувати держслужбовця/посадовця/депутата на сайті

Увага! Приймаються тільки чиновники, задіяні в земельних питаннях на території Черкаської обл.
Перед додаванням переконайтесь, що дана особа відсутня в базі. Після того, як надана Вами інформація з'явиться на сайті, Ви зможете повідомити про корупційні дії даної особи в розділі відгуків про неї. Якщо особа вже є в базі, то непотрібно відправляти цю форму - відгук з інформацією про зловживання Ви можете залишити вже зараз.

Зворотній зв'язок