Лімаренко Валентина Миколаївна / Limarenko Valentyna Mykolaivna

 
Ім'я:Лімаренко Валентина Миколаївна
Відомості з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення
Місце роботи, посада на час вчинення правопорушення:Сусанінська сільська виборча комісія із проведення чергових виборів депутатів Верховної ради АР Крим, місцевих рад, сільських, селищних, міських голів Першотравневої районної територіальної виборчої комісії; голова комісії
Статті кодексів:КК України: 191 ч. 2 КК України;
КК України: Стаття 366. Службове підроблення
Дата судового рішення:2011-10-17
Номер судового рішення:
1-179/11
Склад корупційного правопорушення:Лимаренко В.Н., будучи головою Сусанінськой сільської виборчої комісії із проведення чергових виборів депутатів Верховної ради АР Крим, місцевих рад, сільських, селищних, міських голів Першотравневої районної територіальної виборчої комісії, виконуючи організаційно-розпорядчі й адміністративно-господарські функції, тобто будучи посадовою особою вчинила складання посадовою особою свідомо неправильних офіційних документів та привласнила і розтратила чужого майна шляхом зловживання посадовою особою своїм службовим становищем.
Вид покарання (стягнення):покарання за: ст. 366 ч. 1 КК України у вигляді одного року шести місяців обмеження волі, з позбавленням права займати посади, пов'язані з організаційно-розпорядчими й адміністративно-господарськими обов'язками в підприємствах, установах, організаціях, незалежно від форм власності строком на один рік; за ст. 191 ч. 2 КК України у вигляді двох років позбавлення волі, з позбавленням права займати посади, пов'язані з організаційно-розпорядчими й адміністративно-господарськими обов'язками в підприємствах, установах, організаціях, незалежно від форм власності строком на два роки. Остаточне покарання у вигляді двох років позбавлення волі, з позбавленням права займати посади, пов'язані з організаційно-розпорядчими й адміністративно-господарськими обов'язками в підприємствах, установах, організаціях, незалежно від форм власності строком на два роки із звільненням від відбуття . від основного покарання у вигляді позбавлення волі звільнити з випробуваним строком на два роки.

Commentics

Дане посилання є недійсним.