Ігнатчук Валентин Михайлович / Ihnatchuk Valentyn Mykhailovych

 
Ім'я:Ігнатчук Валентин Михайлович
Відомості з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення
Місце роботи, посада на час вчинення правопорушення:експерт технічного з промислової безпеки у відділ технічних експертиз Державного підприємства “Житомирський експертно – технічний центр Держнаглядохоронпраці України” та атестовано на проведення технічного огляду та експертного обстеження обладнання газової промисловості, експертизи проектної документації та спроможності суб’єктів господарювання виконувати роботи підвищеної небезпеки та експлуатувати це обладнання.
Статті кодексів:Кодекс України про адміністративні правопорушення: Стаття 172-7. Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів ( в редакції Закону № 1700-VII від 14.10.2014)
Дата судового рішення:2013-10-15
Номер судового рішення:48117307
Склад корупційного правопорушення:Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів
Вид покарання (стягнення):Ігнатчука Валентина Михайловича визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення та призначити адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 170 (сто сімдесят) грн.

Commentics

Дане посилання є недійсним.