Ігнатюк Олена Вікторівна / Ihnatiuk Olena Viktorivna

 
Ім'я:Ігнатюк Олена Вікторівна
Відомості з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення
Місце роботи, посада на час вчинення правопорушення:ДЗ «Вузлова клінічна лікарня ст. Чернівці» ДТГО «Львівська залізниця»; Спеціаліст з розрахунків із працівниками (але фактично виконувала функціональні обов’язки відповідно до посадової інструкції бухгалтера з розрахунків із працівниками лікарні)
Статті кодексів:КК України: Стаття 366. Службове підроблення
Дата судового рішення:2014-07-10
Номер судового рішення:39889717
Склад корупційного правопорушення:Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Службове підроблення
Вид покарання (стягнення):Ігнатюк Олену Вікторівну визнано винною в скоєнні кримінальних правопорушень за ст. 366 ч.2, ст. 191 ч.4 КК України і призначили покарання: за ст. 366 ч. 2 КК України – два роки позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з обліком і обслуговуванням товарно-матеріальних цінностей строком на 2 роки зі сплатою штрафу в сумі 8500 гривень в дохід держави; за ст. 191 ч.4 КК України – п’ять роки позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з обліком і обслуговуванням товарно-матеріальних цінностей строком на 3 роки; На підставі ч.1 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим визначили покарання Ігнатюк Олені Вікторівні у вигляді п’яти роки позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з обліком і обслуговуванням товарно-матеріальних цінностей строком на 3 роки зі сплатою штрафу в сумі 8500 гривень в дохід держави. На підставі ст. 75 КК України звільнили Ігнатюк Олену Вікторівну від відбування призначеного основного покарання, якщо вона протягом 3 років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на неї обов’язки.

Commentics

Дане посилання є недійсним.