Мотренко Максим Сергійович / Motrenko Maksym Serhiiovych

 
Ім'я:Мотренко Максим Сергійович
Відомості з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення
Місце роботи, посада на час вчинення правопорушення:Державна екологічна інспекція в Запорізькій області.; Завідуючий сектором екологічного контролю по поводженню з відходами і небезпечними хімічними речовинами – старший державний інспектор по охороні навколишнього природного середовища Запорізької області.
Статті кодексів:КК України: Стаття 368. Одержання хабара
Дата судового рішення:2013-06-26
Номер судового рішення:
0818/12384/2012
Склад корупційного правопорушення:Отримання посадовою особою, в будь-якому вигляді хабаря за виконання в інтересах того хто дає хабар якої-небудь дії, з використанням наданої їй влади, скоєне в значному розмірі, посадовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням хабара, ч. 3 ст. 368 КК України.
Вид покарання (стягнення):5 (п'ять) років позбавлення волі, із застосуванням ст. 69 КК України без застосування додаткового покарання у вигляді позбавлення права займати певні посадиабо займатися певною діяльністю, і без конфіскації майна. На підставі ст. 75 КК України звільнити від відбуття покарання у вигляді позбавлення волі з іспитовим строком на 1 (один) рік 6 (шість) місяців.

Commentics

Дане посилання є недійсним.