Гержод Юрій Володимирович / Herzhod Yurii Volodymyrovych

 
Ім'я:Гержод Юрій Володимирович
Відомості з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення
Місце роботи, посада на час вчинення правопорушення:директор Департаменту безпеки Міністерства інфраструктури України
Статті кодексів:Кодекс України про адміністративні правопорушення: Стаття 172-4. Порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності
Дата судового рішення:2013-07-08
Склад корупційного правопорушення:Порушення Гержодом Ю.В. спеціальних обмежень, встановлених для державних службовців, зокрема порушення заборони виконувати роботу на умовах сумісництва з іншими видами діяльності, що полягало у наданні послуг при виконанні умов договору на розробку нормативного документу «Системи управління охороною праці в ТОВ «Інтертрансгруп», які не віднесені до викладацької, наукової, творчої діяльності, що є порушенням вимог п.1 ч.1 ст.7 Закону України « Про засади запобігання і протидії корупції».
Вид покарання (стягнення):Постановою судді Шевченківського районного суду м.Києва від 27 травня 2013 року провадження в справі відносно Гержода Юрія Володимировича за вчинення адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-4 КУпАП, закрито на підставі п.1 ст.247 КУпАП за відсутністю в його діях складу адміністративного корупційного правопорушення. Апеляційний суд м. Києва постановив: визнати Гержода Юрія Володимировича винним у вчинені адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-4 КУпАп та піддати його адміністративному стягненню у виді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 гривень, з конфіскацією грошових коштів отриманих ним в якості оплати за виконану роботу.

Відгуки, коментарі (1)

Ви переглядаєте: Гержод Юрій Володимирович
Сортування
1/5 (1)
Avatar
Full StarEmpty StarEmpty StarEmpty StarEmpty Star
Natali Herzhot (Чорнобаївський район)
С каких это пор "викладацька дiяльнiсть" считается коррупционной схемой? Тоисть, даже репетиторов нужно штрафовать, потому что обучение третьих лиц, это коррупция. Я так поняла, что обучение и преподавание в украине, это коррупционная схема. Тоисть, получать и давать образование нельзя на территории украины. Wow, Гержод Юрий Владимирович коррупционер, потому что помимо работы в минтоансе, преподавал уроки студентам и вытягивал студентов на нужный уровень образования в сфере безопасности. Янукович, Ахметов, Гройсман и т.д., и многие другие бизнесмены и политики с министрами грабят миллиарды и они не коррупционеры, чувствуют себя превосходно с миллиардами на личных счетах в банках. А Гержод Юрий Владимирович родился в минтрансе, работал всю жизнь в минтрансе, живет на окраине киева в хрущевке, ездит на старой рухляти, живет на пенсию, хотя всю жизнь был зам.министра транспорта и директором департамента безопасности минтранса, миллионов и миллиардов у него нет. Так его еще обвинили в коррупции на старости лет, за преподавательскую деятельность в сфере безопасности. Во времена Гержод Ю.В., границы были закрыты и тщательно охранялись, были порядки и войны с безобразиями не было в стране. Таких как Гержод Ю.В., Бог никогда не даст украине. Потому что, какой народ - такое государство. Народ воровитый и продажный, государство такое же воровитое и продажное, лживое. Поэтому таких как Гержод Ю.В. не будет никогда в украинском государстве, потому что он был честным и порядочным, соответственно народ не заслужил таких как Гержод Ю.В. Народ заслужил то что заслужил, сами выбрали маньяка-зэка януковича, а потом сами выбрали порошенко что создавал и продвигал в свое время того самого януковича. За что боролись на то и напоролись.
11th April 2017 4:39pm

Написати відгук

 
Bold Italic Underline Strike Superscript Subscript Quote Line Bullet Numeric Link Email Image Video
 
10000


© Громадський Земельний контроль у Черкаській області, 2016 - 2024


Для найбільш комфортного користування сайтом рекомендується завантажувати його за допомогою браузерів Firefox, Chrome, Opera останніх версій. У разі неможливості завантажити сторінку авторизації використовуйте VPN (наприклад, вбудований у браузер Opera). Cайт створено на базі наданого програмного забезпечення, за помилки в роботі якого Адміністрація сайту відповідальності не несе. Усі матеріали, статті, повідомлення, відгуки, розміщені на сайті landcontrol.org та його дзеркалах відображають виключно позицію їх авторів і всю відповідальність за їх зміст автори несуть самостійно. Адміністрація сайту може не поділяти думки авторів та/або Користувачів і не несе відповідальності за відповідність дійсності висловлених користувачами думок, коментарів, відгуків, наданих посилань, матеріалів тощо, а відтак, не приймає на себе жодних зобов'язань, пов'язаних з їх змістом та не несе відповідальності за можливу шкоду у будь-якому вигляді. Користування сайтом landcontrol.org або його дзеркалами означає повну згоду Користувача з Правилами та прийняття на себе зобов'язання їх дотримуватися.

Зворотній зв'язок | Карта сайту | RSS


Повідомити про корупцію/
Опублікувати держслужбовця/посадовця/депутата на сайті

Увага! Приймаються тільки чиновники, задіяні в земельних питаннях на території Черкаської обл.
Перед додаванням переконайтесь, що дана особа відсутня в базі. Після того, як надана Вами інформація з'явиться на сайті, Ви зможете повідомити про корупційні дії даної особи в розділі відгуків про неї. Якщо особа вже є в базі, то непотрібно відправляти цю форму - відгук з інформацією про зловживання Ви можете залишити вже зараз.

Зворотній зв'язок